keskiviikko 2. joulukuuta 2009

2. Junttikyntteliköstä bling-blingiksi
Olen himoinnut uusia led-jouluvaloja jo jonkin aikaa, mutta päätinpä jättää ostamatta, ja tuunasin sen sijaan vanhaa kynttelikköä. Muuttumisleikki on kuin kuponkiuutisten laihdutuspillerimainoksesta: täysinhän ei junttia esinettä saa muuksi muutettua, mutta on kai tuo nyt vähän pirteämpi…? :-)

Helmet ovat erään ammattilaiskoruntekijän myymiä jämähelmiä; rinkulat kynttilöiden ympärillä on tehty pujottamalla helmet ohueeseen rautalankaan > solmitaan renkaiksi. Keskellä roikkuu kristalleja timantteina!

5 kommenttia:

 1. Hieno! Onko tuo väri valkoinen edelleen, vai tekeekö kuva sen, että kynttelikkö näyttää ihanan kermaiselta? :)

  VastaaPoista
 2. Luonnollisesti näissä ennen-jälkeen -kuvissa käytetään aina sitä kikkaa, että Ennen-kuva otetaan huonommalla valotuksella, ja Jälkeen-kuvan voi sitten käsitellä ihanan valoisaksi ja upeaksi.. :-) Eli vastaus: väri on sama, kuvauspaikka ja kuvankäsittely muokkaa väriäkin. Niihin saloihin sitten perehdymme lähiaikoina... =)

  VastaaPoista
 3. Äh, sekoilin äsken sen verran, että tosiaanhan tuo Jälkeen-kuva on huonommalla valotuksella (tai vastavaloon otettu), siksi näyttää tuossa hieman ruskealta.

  VastaaPoista
 4. vautsi. todella upean muodonmuutoksen tuo kynttelikkö on saanut. tuollaisen tahtoisin omallekin ikkunalle, vaikka alkuperäinen ei mieleeni olekkaan ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan, ei voi kuin hämmästellä, kuinka sitä on alunperinkään tuollaisen kotiinsa päästänyt! :-)

  VastaaPoista