sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Vanha pantteri hiippailee..


Blogin sivuille hiippaili -tai ehkä pikemminkin laahusti- tämä harmaa pantteri, joka on synttärikakku 3-kymppiselle ystävälle. Pantterin ulkomuoto on vähän kuin kolmikymppistenkin: toisinaan väsynyt olemus ja hieman roikkuu sieltä täältä... ;-)  Vinks: Tällaisen kakun voi tehdä siis vain hyvälle ystävälle, jonka huumorintaju on venyvää sorttia

Kakku on tehty tunnissa ennen juhliin lähtöä, joten tunnustus: sen sisus on karmeasta kaupan kääretortusta muotoiltu! Mustan karkkivärin puutteessa harmaus on saavutettu aina yhtä tehokkaalla Käck-patukalla, siis sekoittamalla sitä sokeritahnaan.

Käck sulaa kivasti pienessä sulatuskattilassa, ja on melko helposti käsiteltävää; pilkut muut on tässä "maalattu" Käckillä. Keltavihreät silmät ovat täytelakun keltaista keskustaa.

Kooltaan kakku oli pieni, noin 15 cm pitkä, mutta siitä riitti ylimaallisen sokerisuuden ansiosta silti kymmenelle! Riittoisaa tuo sokeritahna, taas kerran... :-)


3 kommenttia:

  1. Tsiisus! Ja te raaskitte syödä tuon petoeläimen?! Onneksi siitä on kuvat. Se on todella "makea".(nyt teen poikkeuksen ja kommentoin kakkua)

    VastaaPoista
  2. Wau! Jos joku tois mulle tuommosen synttärikakun, olisin ihan onnesta soikeena! Mut miten sen malttaa syödä? Ja viel tunnissa tehty???

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! No olin kieltämättä itsekin aika hämmästynyt, että noihinkin eläimenoloinen tuotos siinä kiireessä ja hässäkässä tuli.. =)

    VastaaPoista