perjantai 11. kesäkuuta 2010

Keveää kesätunnelmaa

Viikonloppuvieraita tulossa, raparperipiirakka tuoksuu, joten tässä vaaleanpunavihreitä tunnelmia myös blogiini.
...


Lähestyvien svea-häiden ja vaaleanpunaisen tunnelmani hengessä tässä kuva näpräämästäni rasiasta, joka toimii tällä hetkellä säästölippaana. Rasian runko on tehty mehutölkin pohjista, joista kanteen käyttämääni puoliskoa 'laajensin' leikkaamalla sivuja auki ja teippaamalla ne jälleen kiinni, nyt laajempana - kannen pitää tietenkin olla suurempi kuin varsinaisen laatikko-osan, jotta rasian saa kiinni.
Ja sitten vain paljon teippiä, liimaa, vanhoja pinkkejä paperinpaloja ja ystävältäni saamaa vanulevyä toppaukseksi (ja lisää liimaa!) - voilá.
Huipulla on (huom. huom; tässä tulee jutun kohokohta!!) Ruotsista ostettu Panduro hobbyn prinsessakruunu... ihania, ja niitä tuli pussissa peräti tusina!

Ihanaa vaaleanpunaista oli muuten myös toukokuisissa omenan kukissa.. näitä voi haikein mielin muistella sitten koko tulevan vuoden - tai ainakin omppuaikaan saakka, joka on vuoden toinen kohokohta omenapuiden suhteen.


Ai niin, se piiras...

Resepti oli jälleen kerran hatusta vetäisty; paljon kauraryynejä, leseitä ja luomujauhoja, turkkijogurttia, luomukermaviiliä, sokeria ja jokunen mansikka pakkasesta ja tietenkin paljon raparperia!

Vaaleanpunainen ja vihreä ovat muuten sydämen värejä, joten sydämellistä ja rakkaudellista kesäkuuta kaikille...!

2 kommenttia:

  1. Raparperileivonnaisia selvästi liikkeellä! :) Ja noista aineksistahan ei voi tulla muuta kuin herkkua!

    VastaaPoista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu :) Eksyin nettiseikkailulla tänne ja tulen toistekin! Raparperipiirakka herautti veden kielelle, onneksi ensiapua löytyy omasta jääkaapista :D

    VastaaPoista