perjantai 6. marraskuuta 2009

Messuamista ja mehiläisvahakynttilöitä

Huh! Jalkapohjat kuluivat varmaan ainakin sentin, kun tänään tallustin läpi Kädentaito-, ELMA, ja-niin-edelleen-messujen halleja! Aikaakin kului vain vaatimattomat lähes kahdeksan tuntia; sen saa menemään helposti kun
  • Osallistuu heti alkuun HelsinkiMission ja Tiimarin idealtaan mielestäni oikein kivaan korttikampanjaan (kortteja yksinäisille vanhuksille tulevana jouluna), ja väkertää tekelettään tunnin, koska materiaalien paljoudesta on niin vaikea valita. Suuret plussat tälle tapahtumalle: ehkä ilahduttaa jotakuta ja pääsee lisäksi kokeilemaan ihmeellisiä leikkureita ja muita härveleitä, joita tuskin itselle tulisi hankittua.
  • Hikipäässä askartelun jälkeen onkin jo nälkä. Messukeskusruokalan jälkeen onkin kiva huomata, että pupellettavaa tyrkytettiin kovasti myös luomu- ja lähiruokaosastolta, mutta mitäs tuosta, meneehän ne spelttipuurot palan painikkeenakin. Sitä paitsi ei heavy-messuilua jaksa vain hiutale-, tyrni- ja hunajanäytteiden voimalla koko päivää :-)
  • Juttelee jokaisen ystävällisen tai yksinäisen oloisen näytteilleasettajan = myyjän kanssa mukavia…
  • Selaa kirjoja tunnin…
  • Ja aukoo lompakkoaan aivan liian usein.
Jalkapohjista lähteneen sentin lisäksi siis kului ihan muutama sentti lompsastakin. Ehkä puolet kamasta oli suunniteltuja ja pantattuja hankintoja, mutta täytyy myöntää, I’m no angel [siis todellakaan!], heräteostokset on usein kivoja. Askartelubisneksen suuruuttaa voi vain hämmestellä.

Ja sunnuntaina uudestaan, tosin silloin vain olen ohjaamassa näiden tekoa:


Messuilla tosin on tarjolla värikkäämpiä mehiläisvahoja ja kierteistä, korkeampaa kynttilämallia. Näissä itse tekemissäni suosin naturellia väriä ja tuota ”dynamiittidesignia”.
Pakko muuten tunnustaa, tässä kuvatussa kynttiläparissa on traaginen aloittelijan virhe: olen käyttänyt vahalevyä epähuomiossa väärinpäin, eli vahan ”heijastesuunnat” ovat kynttilöissä eripäin!


Tarkkuutta siis jatkossa.

Jos tässä messuhuumassa vain kykenen, saatan huomenna vielä käydä läpi saalistani, ja sen herättämiä pikku kysymyksiä...

1 kommentti:

  1. Voi jestas, onpa hienot kynttilät!! Täytyy tulla sunnuntaina käymään, jos saan the omaa aikaa. djz.--f-ljhgfsaaaADUO (terveisiä kummipojalta) :)

    VastaaPoista