torstai 16. syyskuuta 2010

Valoa

Täytyy myöntää, että olen juuri sellainen ihminen, joka saattaisi hankkia kylpyhuoneeseen kristallikruunun. Näitä tuleekin bongailtua aika ahkerasti. Tässä siis minun ja kristallikruunujen viimeaikaisia kohtaamisia:

Viime keväänä Pariisissa kohtasin hänet ihanassa lettukahvilassa, Avenue Kléberillä muistaakseni, siinä Eiffel-tornin ja Riemukaaren välillä:
Näin ihanassa ympäristössä jopa ranskalaiset crepit tuntuivat vähän arkisilta... : )

Toinen kruunuvalintani tulee paljon lähempää - munkkiniemeläisestä Delivo-kahvilasta, josta ei kylläkään löydy ihan ranskalaishenkistä krumeluuria, vaan ehkä enemmänkin NYC-henkistä industrial-tunnelmaa...

Tällaisia kahviloita saisi olla enemmänkin, paikassa on nimittäin aivan mahtava tunnelma (ja pullantuoksu!) viikonloppuaamuina.

Tämän postauksen pääsevät kruunaamaan Kasvihuoneilmiön kitsch-kruunut - paikkahan on aika uskomaton, meikäläisenlaisen harakan paratiisi!

3 kommenttia:

 1. On kyllä komeita kristallikruunuja. Meillä on vessassa feikkikruunu muovista, ja pikkanen kun mikä noihin verrattuna. Olkkarin lampuissa kanssa killuu muutama kristalli, muutei niitä voi oikein kruunuiks sanoo.

  VastaaPoista
 2. KAsvihuoneilmiö!!! Voi miksi en ollu kullu tuollaisesta putiikista mitään viime kesänä kun tuolla suunnalla seikkaltiin!! Näyttää niin mun paikalta :D

  Meillä on kans vessassa feikkikruunu ..se on ihana vaikka aito ois ihanampi :)

  VastaaPoista
 3. Sanna-Mari; mullakin on toistaiseksi vain pikkukristalleja, mutta panostetaan siihen, että ne vielä joskus houkuttelee aidon, ison kruunun paikalle ;-)

  aNNa: Huomasin sun blogista, että saat kohta vaikka oman kasvihuoneen.. Mutta jo, Kasvihuoneilmiö jäi vähän syrjään kun se uusi Turuntie rakennettiin. Mutta eiköhän se siellä pysy tulevia kesäreissuja varten, on pysynyt jo vuosikausia.

  VastaaPoista