sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Pimeää

Iltojen pimetessä ihminen selvästi tarvitsee sisäänsäkin jotain vähän pimeää - ja tällä tarkoitan tietenkin tummaa suklaata!
Mudcake on tehty lukuisten netistä löytyvien reseptien kombinaationa, jäätelö ei ole kotitekoista (nyt valloillaan olevasta ilmeisestä jäätelökonehuumasta huolimatta).
Mutta tuo kiekura: ihan tavallista tummaa suklaata vain tötteröksi kietaistun leivinpaperikolmion sisään ja sitten suklaakiemuroita leivinpaperille. Hyvin lämpimässä keittiössä koristekuviot kannattaa jähmettää jääkaapissa.
Ihanan helppo ja silti näyttävä koriste!


ps. Leivinpaperitötterön tekeminen ei tietenkään ole aivan itsestäänselvän helppoa, hyvä ohje löytyy Leivontafoorumilta.  Etenkin tällaisessa pienessä ja suklaisessa pikeerauksessa leivinpaperipussi on ihan ykkönen...

pps. Sitten kun kaipaan haastetta suklaapikeerauksen saralla, taidanpa kokeilla näitä!

3 kommenttia:

 1. Vau! Suklaakiekura on superi! Ja että vielä noin helppokin tehdä, mä oon jotenkin aina kammonut niiden tekemistä, kun ajattelin sen olevan sairaan vaikeeta :) No, täytynee kokeilla. Joku sotkusöherrys lienee helppo aloitus ja sitten voi siirtyä Kinuskikissan juttuihin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mai kommentista!
  Joo, itsekin yllätyin, kuinka helposti suklaakoristeet syntyvät.. ;-)

  VastaaPoista
 3. Nami. Mää tursottelen suklaat ja sokerikuorruteet aina vaan pakastepussin kulmaan tehdystä pienestä reijästä. Jostain syystä on vaan niin hankala ajatuskin tehdä leivinpaperista, vaikka ois selkokieliset ohjeetkin...:P :D
  Mukavaa alkanutta viikkoo!

  VastaaPoista