keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Lonkerot poistavat kevätväsymyksen

Maaliskuu on ollut lonkeroisen vauhdikas - jos niin siis voi sanoa. Olen opiskellut, tehnyt töitä ja vielä reissannutkin. Keski-Suomen retkeltä ovat nämä kuvat vedenvihreästä mustekalasta, jonka virkkasin eräälle ihanalle pikkuneidille.

Lelun saaja tiesi heti, mitä mustekalalle tehdään - se laitetaan tietenkin kattilaan. Espanjassa ainakin tehdään niin... ;D

Mustekala näyttää muuten olevan tosi suosittu virkkausaihe; kokeilepa vaikka googlettaa kuvahaulla "amigurumi octopussy" Japanilaistyylisiä amigurumi-mustekaloja löytyy siis pilvin pimein, ja ne ovat kaikki ihania, kuten virkatut pikkujutut ylipäätään!
Lisäksi löysin netistä tämän "teknisesti" tosi aidon näköisen lonkeroisen:
http://www.squidoo.com/crochetoctopus
 
Lelujen virkkaus on aivan ihanaa, ja nuo muovisilmät ovat tosi hauskoja...
Perusvalkoisten lisäksi mulla onkin jemmassa jo jännempiä silmiä, mutta ne jäävät odottamaan tulevia virkkauskohtauksia!

2 kommenttia:

  1. En kestä, aivan ihana ;D Mä aloitin säälittävät pääsiäispupuvirkkaukset, mutta taidan vaihtaa saman tien mustekaloihin ;) Ja muutenkin pitäisi käyttää ne ostetut silmät joihinkin ja noihin pupuihin ne ei oikein sovi.

    VastaaPoista
  2. Niin sulla taisi Tallinnan ostosreissulta tarttua mukaan vihreät silmät...? Ne on varmaan omiaan jollekin vedenelävälle tai suohirviölle =D

    VastaaPoista