sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Wrooomm...

Tänne blogin sivuille kurvasi juuri sininen auto, joka jatkoi sitten suoraan erään 4-vuotiaan synttärikakun koristeeksi!
Karkkiväreillä itsevärjättyä sokerimassaa tässä on jälleen käytetty, renkaat ovat salmiakkikarkkeja. Erityisen ihanaa oli taiteilla minikirjaimet rekisterikilpeen - kilpi on sanaleikki sankarin nimestä :-)


Nyt olen vihdoin päässyt itseni kanssa sopuun näiden kakkukoristusten roolista: Tämäkin koriste hyötykäytettiin kuulemma pojan molemmilla synttäreillä (suku- ja kaverisynttärit tietenkin erikseen) enkä ainakaan usko, että se välttämättä edes päätyy syötäväksi. Noiden E-värien popsiminen kun ei tosiaan tee hyvää kellekään, vaikka niistä hauskoja juttuja saakin. Olkoot kakkukoristeet siis showta ja satua, ja ruoka sitten ruokana... GojijaAvocadossa on tähän liittyen muuten asiallinen pohdiskelu.

3 kommenttia:

 1. Vau, no sulta näitä syntyy.
  Olen itse aivan käsi tällaisissa hommissa. Ei vaan osaa! Onko tuo sokerimassa vaikea käsitellä?

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan hankalaa, tai siis mielestäni selvästi helpompaa kuin esim. marsipaani.
  Jos värjää massoja itse, pitää olla melko kärsivällinen, täytyy siis jaksaa sekoittaa värit huolella, ettei lopputulos ole kirjava. Mutta meiltä käsintekijöiltähän sitä kärsivällisyytä löytyy... ;-)

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän hieno! Ei mikään ihme, ettei tuota malta syödä, vaikka ei E-värejä olisikkaan :)

  VastaaPoista